Heb je een link naar je bestelling ontvangen?

Hieronder vindt u enige informatie over bestellinks, verzonden via e-mail of bericht. Openbare order links bieden niet-Shippeo gebruikers leestoegang om specifieke orders te volgen. Dit is handig voor collega's zonder Shippeo-account, of voor externe klanten die een bestelling volgen.

Om te bekijken, open gewoon de gedeelde link.

Welke informatie wordt weergegeven?

Als je de link in een browser plakt, kun je hem bekijken:

Huidige status

Zoek de huidige status, inclusief het volgende geplande slot en de berekende ETA. Deze informatie is gewoonlijk gemarkeerd in groen.

Geschiedenis en bestelgegevens

Bekijk alle vorige statusupdates en orderdetails, inclusief laad- en afleverplaats en vervoerder.

Vrachtinformatie

Toegang tot alle vrachtinformatie die door de verzender aan de order is toegevoegd.

Kaart

Bekijk de huidige positie van de bron, evenals alle vorige posities.