Dashboard in detail

De startpagina is waar u al uw lopende Tours vindt, als die er zijn. U heeft ook toegang tot de 3 hoofdknoppen (Menu Bar): Tour toevoegen, Tours, Archief, en Instellingen.

• Een Tour toevoegen: Door hier te klikken, kunt u een nieuwe Tour toevoegen. Als u nog geen Tour hebt, wordt deze knop gedupliceerd. U vindt het onderaan in het midden van de startpagina, in het blauw, of rechts bovenaan.
  • Tochten: Hier vind je al je rondleidingen als je er meer dan één hebt.
  • Archief: Hier vindt u al uw eerdere Tours. Rondleidingen die al voltooid zijn.
  • Instellingen: Hier kunt u de voorkeuren van uw toepassing aanpassen aan uw behoeften.

Vanuit de instellingen pagina, zult u in staat zijn:

• Om de GPS-tracking te activeren/deactiveren vanuit de applicatie (dit moet ook geactiveerd zijn in de toestelinstellingen)
  • Om de meldingen activering te activeren/deactiveren
  • Om alle informatie te hebben(d.w.z. Gebruikersnaam / Telefoonnummer / App versie)
  • Om de juiste taal te kiezen

💡 Huidige taal beschikbaar:

Frans

Pools
Engels Portugees
Nederlands Spaans
Duits Russisch
Italiaans Roemeens

Een nieuwe tour toevoegen vanuit de toepassing

Als chauffeur kun je jezelf aan een tour toewijzen:

1. Klik op "Een rondleiding toevoegen".
  2. Voer de Tour ID in die overeenkomt met de referentie van de Tour.
    • De reisreferentie wordt gewoonlijk verstrekt door de gedefinieerde gebruiker aan de kant van de vervoerder.
  3. Klik op "Bevestigen".

Uw tour zou moeten verschijnen in uw Tour Dashboard.