Ons Onboarding Automation Center (OAC)

Ons Onboarding Automation Center is ontworpen om transporteurs te helpen met een eenvoudige onboarding bij Shippeo. Het zal u begeleiden bij het correct instellen van uw account, het uploaden van uw vloot en het instellen van uw verbindingsvoorkeur.

Bovendien krijgt u alle essentiële informatie die u nodig hebt om met het platform te beginnen, met stap-voor-stap handleidingen.

Toegang tot de OAC.

Om toegang te krijgen:

1. Ga naar het Onboarding Automation Center (OAC).
  2. Registreer uw Onboarding Code.
    • De onboarding code zou naar u gestuurd moeten zijn door uw klant.
  3. Klik op "Doorgaan".

Kun je je code niet vinden?

Als u uw code niet kunt vinden, klik dan op "Ik kan mijn code niet vinden →" en vul het formulier in. Een nieuwe code zal worden gegenereerd en u binnen de volgende werkdag worden toegestuurd.

Begin onboarding

Zodra u inlogt, begint het inwerkproces. Gelieve volg de instructies en zorg ervoor dat u de formulieren correct invult.

Als u tijdens uw onboarding vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw Carrier Network.