Wat is het?

Shippeo's 'Voice of Carriers'-programma is gebaseerd op een eenvoudige constatering: er zijn geen betere oplossingen dan die welke samen met de gebruikers worden gebouwd, hand in hand met hen, gebruikmakend van constructieve feedback, en met een gemeenschappelijke wil om dingen beter te maken.

Dit helpt ons echte waarde te creëren voor vervoerders, in de geest van partnerschap en samenwerking.

Op basis van deze aanpak wil Shippeo een gemeenschap creëren waar vervoersdeskundigen en vervoerders kunnen samenwerken met het team van Shippeo, om zo een beter inzicht te krijgen in de behoeften van vervoerders.

Shippeo werkt met een kerngroep van vervoerders aan verbeteringen van de oplossing om hun dagelijks gebruik van Shippeo te verbeteren, ons bewust te maken van eventuele hiaten in de oplossing en ons te helpen het perspectief van een vervoerder beter te begrijpen.

Hoe werkt het?

Vervoerders vergaderen twee keer per jaar met ons productteam. Tijdens deze periode kunnen de vervoerders eventuele zorgen of behoeften bespreken. Ons doel is om zoveel mogelijk informatie te verzamelen om de toekomst van Shippeo vorm te geven.

Shippeo Voice of Carriers is gemaakt voor u, dus u beslist wanneer een onderwerp u interesseert en u graag wilt deelnemen!

Omdat we deel uitmaken van de VOC Community, hebben we de deelname van ons carrier netwerk nodig.

Maar dat is nog niet alles!

Bovendien krijgen vervoerders toegang tot de volgende voordelen:

• De mogelijkheid om 2 Shippeo webinars bij te wonen gedurende het jaar om de laatste Markt Inzichten.
  • Een uitnodiging voor Shippeo's Visibility Now conferentie, bijgewoond door onze wereldwijde topklanten, die elk jaar in november plaatsvindt in Parijs.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze speciale awards viering voor de meest actieve Voice of Carriers leden.
  • De mogelijkheid om exclusieve vooraankondigingen van belangrijke platformwijzigingen.

Wil je meedoen?

Indien u een vervoerder bent en wenst deel te nemen aan het "Voice of Carriers"-programma, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw netwerk van vervoerders.