Toegang tot Shippeo's webplatform

Om verbinding te maken met Shippeo's webplatform, klikt u op de volgende link: Toegang tot Shippeo's webplatform

Eenmaal in het inlogportaal moet u:

1. Vul de velden in met uw ID en uw wachtwoord
  2. Klik op "Inloggen"

U zou moeten worden doorgestuurd naar de hoofdpagina.

Heb je nog geen account?

Neem contact met ons op. Iemand van ons team zal zo snel mogelijk reageren.

Wachtwoord vergeten

Als u uw wachtwoord bent vergeten, volgt u de volgende stappen:

1. Klik op "Wachtwoord vergeten?"
  2. Voer uw gebruikers-ID in
  3. Klik op "Bevestigen".

U ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met de stappen voor het instellen van een nieuw wachtwoord.

Uw gebruikersnaam vergeten?

Neem contact met ons op. Iemand van ons team zal zo snel mogelijk reageren.