Toegang tot Shippeo's Web Platform

Om verbinding te maken met Shippeo's Web Platform, klik op de volgende link: Toegang tot Shippeo's Web Platform

Eenmaal in het login portaal, moet u:

1. Vul de velden in met uw ID en uw wachtwoord
  2. Klik op "Inloggen"

U zou moeten worden doorverwezen naar de hoofdpagina.

Heb je nog geen account?

Neem dan contact met ons op. Iemand van ons team zal u zo snel mogelijk antwoorden.

Wachtwoord vergeten

Als u uw wachtwoord bent vergeten, volg dan de volgende stappen:

1. Klik op "Wachtwoord vergeten?"
  2. Voer uw gebruikers-ID in
  3. Klik op "Bevestigen".

U ontvangt binnen enkele minuten een e-mail waarin de stappen voor het instellen van een nieuw wachtwoord worden beschreven.

Ben je je gebruikersnaam vergeten?

Alsjeblieft, neem contact met ons op. Iemand van ons team zal u zo snel mogelijk antwoorden.