Verander/wijzig het wachtwoord.

Stel dat je je wachtwoord wilt veranderen. Log eerst in met uw huidige wachtwoord. Als je bent ingelogd:

1. Klik op de knop met uw initialen in de rechterbovenhoek van de pagina en klik op "Account"."
  2. Klik op "Wachtwoord." wanneer het nieuwe venster verschijnt.
  3. Voer uw oude wachtwoord en een nieuw wachtwoord in (u moet het in het bevestigingsveld herschrijven). U moet de aangegeven criteria respecteren om het nieuwe wachtwoord te valideren.

Klik op "Valideer.

Het rode kruis wordt het groene validatielogo wanneer een criterium gevalideerd is.

Was je niet in staat om je wachtwoord te veranderen?

Als u uw wachtwoord niet kon wijzigen, maak dan een ticket aan met de volgende informatie:

• Account/Informatie (Profiel) Screenshot: Biedt ondersteuning met de exacte accountinformatie die u wenst te wijzigen.
  • Account/Wachtwoord Screenshot: Bevestig dat de nieuwe wachtwoord criteria zijn gevalideerd.
  • Foutmelding en laatst ontvangen e-mail: Laat het ons weten als u een foutmelding hebt, en als u net uw wachtwoord hebt gewijzigd, voeg dan een screenshot bij van de vorige e-mail die u hebt ontvangen.

Als u de e-mail niet hebt ontvangen, controleer dan uw spam/junkmail, of, als hij daar ook niet staat, laat ons dan weten welk e-mailadres u gebruikt.