Engels webinar

Kan ik groepen maken op basis van disponent die verantwoordelijk is voor vrachtwagens of laadplaats of ...? Ik wil niet alle orders zien die niet "van mij" zijn en ook geen melding krijgen van alle vrachtwagens.

Meldingen zullen in de loop van dit jaar nieuwe instellingsmogelijkheden krijgen. Vandaag kunt u echter geen meldingen instellen voor een specifieke groep vrachtwagens van klanten.

Goedemorgen. Wij gebruiken letterlijk honderden onderaannemers: is er een manier om hen in bulk uit te nodigen door iets als een Excel-bestand te uploaden met de bedrijfsnaam, de btw en de e-mail van de contactpersoon? En, natuurlijk, is er dan een manier om via API te achterhalen of ze onze uitnodiging hebben geaccepteerd, aangezien we dit zouden moeten spiegelen in onze TMS... Proost.

In de situatie waarin u met talrijke onderaannemers werkt, kunnen wij via de OAC bulkuitnodigingen opstellen. Neem contact op met de CAM die u op het platform heeft aangesloten en wij zullen u graag helpen met het proces.

Hallo, dus om de statusupdates van de vrachtwagen-GPS te krijgen, moeten we al onze vrachtwagenbedrijven onboarding hebben? Is dat de enige manier? Dank u.

Hallo, er is geen verplichting als het gaat om het aantal vrachtwagens. Als u echter niet met een dedicated vloot werkt voor uw klant die Shippeo gebruikt, is het beter om al uw vrachtwagens/opleggers aan het platform toe te voegen om een relevante koppelingsactie mogelijk te maken, zodat uw vrachtwagens gevonden kunnen worden.

Is het mogelijk om een handleiding van Shippeo te krijgen voor mijn operatie team?, Bedankt

Natuurlijk ontvangt u aan het einde van de onboarding een PDF en een link naar de Helpcenter artikelen om u te helpen met de training van uw teams! Er komen ook korte video's aan!

Wat moet ik doen als ik de laatste tijd mijn bestellingen op Shippeo heb ontvangen?

Zelfs als de order al begonnen is, kunt u nog steeds handmatig het laden bevestigen of de vrachtwagen toevoegen op elk moment als de order niet gesloten is, of afgewerkt. U kunt de truck koppelen en wij zullen hem volgen tot het vertrek van de afleverplaats.

Frans webinar

Hoe beheert u de toewijzing van middelen in het kader van de berichtenstromen (groepering)?

Wanneer het gaat om Groupage, en volgens wat met uw klant kan worden overeengekomen, kunt u de koppeling uitstellen zodat uw klant op de kaart alleen het laatste segment van de levering kan zien. Op die manier voorkomt u echter dat uw klant een ETA ontvangt, wat grotere problemen kan veroorzaken.

Shippeo's doel voor uw klant is om een ETA te hebben en te kunnen handelen in geval van een ernstige vertraging, om een meer wendbare supply chain te hebben. Als deze uitgestelde koppeling niet de oplossing is, kunnen we samen meer opties bespreken.

Met welk TMS hebt u bestaande interfaces?

We hebben op het platform (https://www.shippeo.com/solutions/carrier-onboarding) enkele TMS providers aangegeven, maar u kunt contact opnemen met uw Carrier Account Manager voor meer details. Wij zullen u graag meer details geven.

Duits webinar

Onze TMS is/zal via een interface zodanig worden geprogrammeerd dat onze TMS communiceert met Shippeo, d.w.z. de ritgegevens worden automatisch naar Shippeo gestuurd en dus ook de nummerplaten, dus ik neem aan dat ik op het Shippeo-platform niets handmatig hoef te selecteren/toe te wijzen, klopt dat?

Jazeker, er is geen actie nodig aan uw kant dan.
U kunt altijd verbinding maken met Shippeo om uw tracking kwaliteit te controleren.

Hoe kan ik mij abonneren op de kwaliteitsnieuwsbrief?

Kijk met klant

Hoe krijg ik toegang tot de OAC?

Als u toegang wilt tot de Shippeo OAC om uw onderaannemers uit te nodigen, kunt u contact opnemen met uw Shippeo contactpersoon om uw account aan te laten maken

Moet ik de evaluaties handmatig aanvragen of kunnen ze automatisch op gezette tijden naar mijn e-mailadres worden gestuurd via Insights met een opgeslagen filter? (Aantal gevolgde ritten per periode)

Komende nieuwsbrief van hoge kwaliteit
push uw klant om ze aan te nemen

Momenteel werken wij voor 60% op de spotmarkt, dat wil zeggen met ongeveer 200 verschillende vervoerders per maand. Hoe ga ik hier te werk?
Elke bestelling hier koppelen is moeilijk qua inspanning.

U kunt hiervoor onze V2-toepassing gebruiken (papierloze zichtbaarheid). Wij raden aan het gebruik van de app als voorwaarde te stellen. De spotdragers kunnen de app op hun smartphone downloaden, direct een gebruiker aanmaken, en met de tourreferentie de tour vervolgens direct aan zichzelf toewijzen (self-paring).

Roemeens webinar

Is de lijst van onderaannemers zichtbaar voor de klant? maar voor shippeo?

Nee, Shippeo beschermt altijd de vertrouwelijkheid van informatie op N-1 niveau. Uw klant heeft alleen zicht op uw bedrijfsnaam, nooit op de informatie van uw onderaannemers.

Ook in verband met onderaannemers, rechtstreeks verwijzend naar Shippeo. Tot welke gegevens heeft shippeo toegang? En nog belangrijker, wat doet Shippeo met deze informatie?

Shippeo heeft alleen toegang tot GPS informatie van de vrachtwagens/opleggers. Deze gegevens kunnen alleen worden ontvangen ALS er een lopende order is (1 uur vóór de geplande laadtijd tot de detectie bij het verlaten van de leveringsplaats), en ALS de truck gekoppeld is. Zonder koppeling of bestelling, geen gegevens gedeeld.

Deze gegevens worden gebruikt om Shippeo in staat te stellen een ETA te berekenen voor de aankomst van de vrachtwagen

Pools webinar

Is het mogelijk om documenten in één keer aan alle orders (TO's) te hechten als we één LOAD-nummer hebben en één set documenten die aan hen is toegewezen?

Vandaag is dit manueel mogelijk op het platform om meerdere documenten tegelijk toe te voegen. Wij moeten echter één of meer documenten per TO toevoegen, u kunt de documenten vandaag niet aan een TOUR-referentie hechten, zij moeten per TO granulariteit zijn. Als u verbonden bent met TMS, neem dan contact met ons op, dan kunnen we het verder bespreken :)

Is het mogelijk om 2 routes aan één bron toe te wijzen?

Ja, één vrachtwagen kan aan meerdere transportorders gekoppeld worden, we kunnen het u nu laten zien

Kan het EDI-TMS-referentienummer worden gewijzigd?

Ja

Heb ik controle over het onderwerp van de e-mailnotificatie?

(Als over OAC automatische e-mailuitnodiging), ja en zij kunnen zelf de mail sturen en daarin de Onboarding code vermelden

Van het API niveau, moet ik ook een uur werken voor het laden?

We kunnen de koppeling ontvangen wanneer je wilt, het is de tracking die begint 1u voor het laden :)

"Wat als de auto's niet zijn uitgerust met GPS?
met een telematica-apparaat"

App of handmatige modus