Onboarding Kies en configureer uw telematicaverbinding op het Shippeo Platform:

Het type verbinding

U kunt kiezen uit telematische, mobiele of EDI-oplossingen. Kiest u voor de Mobiele App of de EDI-oplossing, dan bent u klaar met uw Onboarding.

Als u voor Telematic kiest, volgt u de onderstaande stappen.

De telematicaprovider.

Zorg ervoor dat u de juiste API-referenties hebt.

Wij raden u aan deze rechtstreeks bij uw telematicaprovider aan te vragen.

Middelen handmatig of in bulk toevoegen (CSV-bestanden importeren)
      1. Shippeo zal de verbinding controleren.
      2. Als wij posities ontvangen, bent u klaar om transportopdrachten van uw klant te ontvangen!
        • Staat uw telematicaleverancier niet op de lijst?
        • Indien uw telematicaprovider niet in de lijst voorkomt, selecteer dan "Niet in de lijst," voer de naam en het e-mailadres van uw telematicaprovider in en klik op "Opslaan".

Het zal een e-mail genereren die automatisch door u naar uw provider wordt gestuurd.

U kunt Shippeo Team toevoegen aan de kopie van uw bericht.

Gebruikt u geen telematica?

U kunt onze mobiele app of EDI-oplossing gebruiken als u geen telematica gebruikt.

• Klik op het gewenste verbindingstype en volg de instructies.
    • CleanShot_2022-06-29_at_01.40.23_2x.png
  • Werkt u alleen met onderaannemers?

Uw onboarding zal eindigen na het voltooien van uw account setup.